Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.041 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

Een 17-jarige jongen uit Helmond werd vanochtend rond 05.45 uur in zwaargewonde toestand aangetroffen op de Barrierlaan in Mierlo-Hout. Hij bleek niet aanspreekbaar te zijn en is overgebracht naar het ziekenhuis. “Zijn verwondingen zijn vermoedelijk het gevolg van een geweldsincident” zo laat de politie weten. Zij denken dan ook dat de jongen het slachtoffer is geworden van een zware mishandeling.
Rechercheurs doen sporen- en buurtonderzoek dat moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. De politie komt graag in contact met mensen die dit onderzoek verder kunnen helpen. Heb je iets gezien of gehoord? Of heb je misschien camerabeelden? Bel hen dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Vermeld als je belt het registratienummer: 2022000390.

In de reacties hieronder staat een update.

15 reacties:

Nondeju sterkte 🍀

Beantwoorden

Hoop dat ie er snel bovenop komf.

Beantwoorden

Verschrikkelijk zeg heel veel sterkte ,en hoop dat je er snel boven op bent ,de gene die dit op hun geweten hebben ,verdienen n ontzettend grote straf

Beantwoorden

In wat voor wereld leven we hou kan je iemand pijn doen en dan iemand zo achter te laten wat voor een hart heb je dan ik denk geen hart en hopelijk kan hij het een plaatsje geven maar dit vergeet je nooit meer bij iedere trikker doet het pijn heel veel beterschap en kracht toe gewenst

Beantwoorden

Heel veel sterkte,kracht en beterschap voor deze jonge man.
Hopen dat hij er weer vlug bovenop is.

In wat voor verrotte wereld leven we toch ?
Wie laat iemand nu voor “dood” achter ?
Echt niet goed te praten.
Ik hoop dat de daders snel gevonden worden of zich melden.

Beantwoorden

Verschrikkelijk wist ik het maar wie dat gedaan heeft dan zou ik het gelijk melden

Beantwoorden

Waar gaat dit naar toe, wat een wereld is dit zeg.
Zinloos en dom. Wat gaat er fout in het leven van de dader dat je zo waardeloos met elkaar omgaat.

Beantwoorden

Mogelijk, dus niet zeker… Hij kan ook zwaar gevallen zijn of bv aangereden oid.
Mocht t wel mishandeling zijn dan eis ik namens alle Helmonders een Helmondse straf

Beantwoorden

Goed nieuws: hij is gelukkig weer bij kennis en aanspreekbaar.

Beantwoorden

Het zou je kind maar zijn!! Verschrikkelijk!!

Beantwoorden

Update:
De zwaargewonde jongen werd mogelijk mishandeld met glazen fles
De 17-jarige Helmonder die zwaar mishandeld werd, was in de nacht van de jaarwisseling te voet onderweg naar zijn huis. Hij zou in de groenstrook tussen de Barrierlaan en de Johanna van Vlaanderenstraat in Mierlo-Hout van achteren zijn aangevallen. Of het om 1 of meerdere dader(s) gaat weet de politie niet. Mogelijk dat hij onder meer met een fles is geslagen. Het slachtoffer verloor het bewustzijn maar werd gelukkig al vrij snel gevonden.
Het slachtoffer is gisterenmiddag weer bij bewustzijn gekomen. Hij liep verwondingen op aan zijn gelaat en mocht het ziekenhuis na behandeling weer verlaten. Naar omstandigheden maakt hij het goed, maar dit had veel erger kunnen aflopen.
De politie onderzoekt het incident grondig en denkt dat het tussen 04.30 uur en 06.00 uur is gebeurd. De politie: “Maar over de identiteit en motieven van de dader(s) tasten we helaas nog in het duister. Daarom hebben we de hulp van het publiek, jullie, nodig! Elk aanknopingspunt kan helpen!” De politie zoekt daarom getuigen en (van mensen die in de buurt wonen) camerabeelden om deze mishandeling op te lossen:

  • Misschien zag jij iets toen het slachtoffer richting de groenstrook tussen de Barrierlaan en de Johanna van Vlaanderenstraat liep. Hij kwam uit de richting van de Herberga van Bronckhorstlaan gelopen, parallel aan het fietspad. Of wellicht ken je mensen die hem hebben gezien.
  • Heel specifiek worden mensen opgeroepen die in de omgeving van het park / de groenstrook wonen om contact met hen op te nemen als ze iets gezien of gehoord hebben over deze mishandeling.
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken zagen in de omgeving tijdens mishandeling wordt nadrukkelijk gevraagd om contact met de politie te leggen.
  • De politie is ook op zoek naar een scooterrijder die rond het tijdstip van de mishandeling in de nabije omgeving heeft rondgereden. Mogelijk heeft die het slachtoffer zien lopen of misschien zelfs het incident en eventueel dader(s) gezien. De politie vraagt om hen te bellen als je diegene kent óf bent!

Je kunt de politie bereiken via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Online tippen en afbeeldingen (of bewegende beelden) insturen kan ook via dit tipformulier. Vermeld als je over deze zaak belt en/of info/beelden deelt het registratienummer: 2022000390

Op het kaartje de looproute van het slachtoffer en de mogelijke plek van mishandeling (cirkel):

Beantwoorden

Dagen geleden gebeld ivm eventuele camerabeelden.
Politie belt niet terug….
Erg raar

Beantwoorden

Echt te gek voor woorden beterschapjes voor de jongen en hoop dat ze de daders te pakke krijgen deh scoorm🤮🤮

Beantwoorden

@Ikke, zou het een idee zijn om de camerabeelden op te sturen naar De weblog van Helmond zodat die ze op de site kan zetten? Dan kan de politie er niet meer omheen.

Beantwoorden

@Ikke op maandag 3 januari 2022 om 15:38:
@Henk op maandag 3 januari 2022 om 22:17:

Dat is een idee, maar dan wel graag het deel van de camerabeelden waarop iets te zien is..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *