Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Vanavond was er steekpartij op het Johan Cruyff Court in de Binnenstad. Vermoedelijk hebben 5 jongens ruzie gekregen bij het voetballen en is er daarbij een jongen gestoken. Hij is in zijn been gewond geraakt en naar het ziekenhuis. De om 20.51 uur gealarmeerde politie stelt een onderzoek in naar het steekincident.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

11 reacties:

Tjonge jongen die Hollanders ook altijd!

Beantwoorden

Update 1:
Harrie Fotografie maakte vanavond ook de onderstaande 8 foto’s.

Beantwoorden

@aaron.. tja, voordeel is het gaat er nog mooier op worden ook!

Beantwoorden

Moet nie gekker worden jeetje wat is er mis om het op te lossen door te praten.

Beantwoorden

@Aaron van Traa op vrijdag 17 augustus 2018 om 22:09:

Hollanders? Ik zie er maar weinig op de foto’s en als ik langs fiets evenmin!

Beantwoorden

Update 2:
Politie zoekt getuigen van het steekincident gisteravond
Een 20-jarige Helmonder werd gisteravond in zijn woonplaats in zijn been gestoken tijdens een potje voetbal. De politie onderzoekt dit steekincident en komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat hen kan helpen hierbij.
Bij de meldkamer kwam rond 20.45 uur een melding binnen van een steekincident op de Molstraat. Het slachtoffer, de 20-jarige Helmonder, bleek in zijn been te zijn gestoken tijdens een potje voetbal. Er zou onenigheid zijn ontstaan toen 5 jonge mannen plotseling op het voetbalveld verschenen. Ze kwamen met 2 scooters en een fiets. Tijdens het conflict werd de 20-jarige man gestoken. De jongeren zijn na het conflict met de 2 scooters en de fiets weer vertrokken. Het slachtoffer kon na behandeling aan zijn verwondingen naar huis.
Forensisch rechercheurs deden gisteravond onderzoek op het voetbalveldje. Zij zochten naar specifieke sporen in de hoop dat die meer over het incident kunnen verklaren. Daarnaast sprak de politie direct een aantal jongeren die op het voetbalveld aanwezig waren.
De politie komt graag in contact met getuigen die iets bijzonders hebben gezien dat met het steekincident op welke manier dan ook te maken kan hebben. Heb je informatie? Bel hen dan op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Digitaal tippen kan ook via dit tipformulier.

Beantwoorden

Update 3:
Arrestatie in onderzoek steekincident
In het onderzoek naar dit steekincident vrijdagavond (zie hierboven) hield de politie een verdachte aan uit Beek en Donk. De recherche heeft de 18-jarige man zaterdagavond rond 23.00 uur aangehouden in zijn woning. Hij zit vast voor verder onderzoek. De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Beantwoorden

camera’s hangen scheelt hoop tijd en onderzoek

Beantwoorden

Binnenkort kunnen ze het Marokkaanse leger in.

Halaluja

Beantwoorden

Update 4:
Weer 2 arrestaties na dit steekincident
In het onderzoek naar het steekincident in Helmond, waarbij vrijdagavond 17 augustus een 20-jarige Helmonder in zijn been werd gestoken (zie hierboven), hield de politie vanmiddag een derde verdachte aan. Het gaat om een 18-jarige man uit Helmond. Eerder deze week werd ook een tweede verdachte, een 18-jarige man uit Beek en Donk, aangehouden. Alle 3 verdachten zitten nog vast voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Update 5:
Verdachte zou ook burgemeester Laarbeek met dood hebben bedreigd
1 Van de jongemannen die werd aangehouden voor deze steekpartij blijkt een 18-jarige Syriër uit Beek en Donk te zijn. In december zou hij burgemeester Frank van der Meijden van de gemeente Laarbeek met de dood hebben bedreigd. Dat bleek vanochtend tijdens de rechtszaak waar hij terecht stond inzake deze bedreiging.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *