Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.242 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vanuit de Wolfstraat in de Binnenstad wordt een een jongetje van 7 jaar vermist. Dat meldde Burgernet zojuist.
De donkergetinte jongen draagt een rood petje, paars shirt, korte groene broek en zwarte sportschoenen. Mogelijk heeft een fiets bij zich. Voor de volledigheid: wij hebben op dit moment geen foto’s van hem. 
Heb je tips, dan wordt je gevraagd nu de politie te bellen op 112.

In de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Is er al meer bekend?

Beantwoorden

Vindt dit heel vreemd.. ik woon langs de wolfstraat je hoort niks je ziet niks en hier of op andere sites helemaal geen andere reacties of extra info :S

Beantwoorden

Update:
De vermiste jongen is gisteravond in goede gezondheid aangetroffen door jongeren in de Waart in de Binnenstad. Dat liet de politiewoordvoerder vanochtend aan de weblog weten.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 23 juli 2020 om 10:10:

Gelukkig!

Beantwoorden

Zojuist werden we door een oplettende Helmonder via de mail gewezen op https://www.burgernet.nl/burgernet/3170965. Daarbij werd de conclusie gezet dat de 7-jarige jongen nog steeds vermist is.
Omdat we die melding al een keer eerder kregen, bij deze: het menneke is echt terecht. Waarom dat eerste Burgernet-bericht er nu nog steeds staat, weten we niet. De politie is daarvan op de hoogte.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *