Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Dankzij een alerte getuige kon de politie gisteren in Haarlem onder meer een 27-jarige Helmonder aanhouden die verdacht wordt van een insluiping in een woning op het Regenboogplein in Lisse.
Het slachtoffer, een 12-jarige Lissenaar, hoorde rond 13.00 uur geluiden in de woning die hij niet kon thuisbrengen. Hij kreeg argwaan en wilde de woning uitvluchten om zijn buren te waarschuwen, toen hij opeens oog in oog stond met een man. Die schrok en vluchtte bij het zien van de jongen.
Ondertussen alarmeerde de jongen alsnog zijn buren die op hun beurt weer de politie belden. Met behulp van een alerte getuige die het kenteken van de vluchtauto had genoteerd, wisten politieagenten de verdachte later die dag aan te houden in Haarlem. Met de verdachte werden nog 2 mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de insluiping. De 3 mannen (de 27 jarige Helmonder en 2 uit Haarlem van 22 en 26 jaar) zijn in verzekering gesteld. Bij de insluiping werd een geldbedrag weggenomen uit de woning. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *