Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.355 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

archieffoto John van LieropOp vrijdag 4 oktober start Firma Mourik Groot Ammers, in opdracht van de gemeente, met de uitvoering van wegwerkzaamheden bij de Julianabrug en de nabije gelegen kruispunten. Die werkzaamheden vinden plaats in het weekend van week 40 en week 42 in oktober. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden ter plekke omgeleid.
In het weekend van week 40 (vanaf vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot en met maandag 7 oktober 05.00 uur) start het vernieuwen van het asfalt bij het kruispunt Oostende / Kanaaldijk N.O. In het weekend van week 42 (vanaf vrijdag 18 oktober 19.00 uur tot en met maandag 21 oktober 05.00 uur) wordt het kruispunt Julianlaan / Kanaaldijk N.W. onder handen genomen. Bovendien herstelt de aannemer dan de verharding van de brugdekken op de Julianaburg. Naast de weekendwerkzaamheden vinden er nog werkzaamheden plaats tot circa 31 oktober. Deze werkzaamheden belemmeren de doorstroom van het verkeer echter niet.
Tijdens de weekendwerkzaamheden is het desbetreffende kruispunt afgesloten. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de brug. De buurt de Groene Loper is in het weekend van week 40 bereikbaar voor autoverkeer. In het weekend van week 42 is de Groene Loper echter alleen bereikbaar via Aarle-Rixtel. De gemeente laat weten dat zij en de aannemer alles in het werk stellen om de overlast voor bewoners en weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Tijdens deze weekenden worden er in de nachtelijke uren tussen 00.00 uur en 07.00 uur dan ook geen werkzaamheden uitgevoerd die extreem geluid veroorzaken.

4 reacties:

een brug die nooit open gaat ? of alleen voor Sinteklaas met zijn boot .2 wekende dicht ?

Beantwoorden

Let op‼️: vanavond om 19.00 uur begint het eerste weekend.

Beantwoorden

Pffff net als ik dan naar stiphout moet vanuit de wilma

Beantwoorden

Let op‼️: vanavond om 19.00 uur begint het tweede weekend.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *