Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.304 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vrijdag was het feest bij The Read Shop aan de Mierloseweg. Een vaste klant won namelijk 24.000 euro met Lucky Day, een kansspel van De Lotto.
De gelukkige, een jongeman die onbekend wenst te blijven, had 6 euro ingelegd. Hij kreeg het 4.000-voudige terug omdat hij 9 van de 10 getallen goed had. Bij De Lotto in Rijswijk kan het hij het bedrag (minus de aftrek van 29% kansspelbelasting) ophalen.
In dit dagelijks spel is dat een hele grote prijs, zo laat Harry Vermeulen weten. Sinds 2009 heeft hij samen met zijn vrouw Els deze winkel in het Combicentrum. In die periode vielen daar vaker grote prijzen, de grootste was 100.000 euro belastingvrij in de Staatsloterij.
Omdat het winnende lot daar werd verkocht, zorgde De Lotto vrijdag voor taart in de winkel en kregen Els en Harry (zie foto) bloemen en een fles champagne.

6 reacties:

dan hedde een lucky day!!!!

Beantwoorden

Proficiat voor de gelukkige winnaar

Beantwoorden
Monique van der Palen

ohh gaaf zeg wauwww

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Gefeliciteerd belastingdienst!

En aan de winnaar, en als je echt ‘geluk’ hebt mag je na de kansspelbelasting ook nog een beetje afgeven bij de vermogensbelasting of de al ontvangen toeslagen ermee compenseren…

Kort gezegd, alleen de overheid wint gratis geld.

Beantwoorden

29% kansspelbelasting ??? Dat lijkt erg veel op diefstal nee dat is diefstal. Een geluk, de overheid spendeert al zijn gelukseuroos wel aan de gelukszoekers die ons land overstromen dure vorm van doneren aan het goede doel

Beantwoorden

Kei goed gefeliciteerd

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *