Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.141 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Net als andere jaren is Sinterklaas ook dit jaar weer op zoek naar hulp om van Het Kasteel van Sinterklaas een groot succes te maken. Op zondag 18 november meert de boot met de goedheiligman en zijn pieten aan. En dan nemen zij weer hun intrek in het kasteel. Om ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet (zie dit filmpje) en de bezoekdagen vlekkeloos verlopen, is de hulp van maar liefst 450 vrijwilligers nodig. De werkzaamheden zijn heel divers, van directe hulp van de Sint tot decorbouwer of gastheer/-vrouw. Iedereen die dat wil kan een steentje bijdragen. De eerste pepernoten liggen al bij de Plus in winkelcentrum De Bus, dus ook daar zijn de voorbereidingen begonnen. 
Van 1 september tot 1 oktober kun je je inschrijven als vrijwilliger, zie de website. Dat kan ook tijdens een informatieavond op donderdag 13 september om 19.30 uur in wijkhuis De Fonkel (Prins Karelstraat 131) of bij de balie van de LEVgroep (Penningstraat 55). 

In de reacties hieronder staat een update.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *