Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.052 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Net als andere jaren is Sinterklaas ook dit jaar weer op zoek naar hulp om van Het Kasteel van Sinterklaas een groot succes te maken. Op zondag 18 november meert de boot met de goedheiligman en zijn pieten aan. En dan nemen zij weer hun intrek in het kasteel. Om ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet (zie dit filmpje) en de bezoekdagen vlekkeloos verlopen, is de hulp van maar liefst 450 vrijwilligers nodig. De werkzaamheden zijn heel divers, van directe hulp van de Sint tot decorbouwer of gastheer/-vrouw. Iedereen die dat wil kan een steentje bijdragen. De eerste pepernoten liggen al bij de Plus in winkelcentrum De Bus, dus ook daar zijn de voorbereidingen begonnen. 
Van 1 september tot 1 oktober kun je je inschrijven als vrijwilliger, zie de website. Dat kan ook tijdens een informatieavond op donderdag 13 september om 19.30 uur in wijkhuis De Fonkel (Prins Karelstraat 131) of bij de balie van de LEVgroep (Penningstraat 55). 

In de reacties hieronder staat een update.

7 reacties:

En wanneer begint de kaart verkoop hoop niet zelfde als vorig jaar ?

Beantwoorden

Nooit geweten dat daar zoveel mensen aan meewerkten. Prachtig filmpje ook!
Iedereen alvast veel plezier gewenst met de voorbereidingen en het feest zelf.

Beantwoorden

Ben al aan het wachten wanneer ik me in mag schrijven ????

Beantwoorden

Echte slavendrijver is sinterklaas in Helmond, werken voor niets, en de winkels maar lachen, $.. ook de politiek van Helmond, de niet gekozen burgemeester in heeft aandelen, het gaat niet om zwart en wit maar om geld!

De kindjes weten niet beter het zijn schapen van de duivel.

Sinterklaas heft geen rente, zie de maan 19.49 1 september, zo 38. 20.

Beantwoorden

@pandora op zondag 26 augustus 2018 om 19:36:

Sinterklaas bestaat niet.

Beantwoorden

@pandora op zondag 26 augustus 2018 om 19:36:

gezever van de bovenste plank! Ga emigreren!

Beantwoorden

Update:
Via deze link kun je je nu opgeven als vrijwilliger bij Het Kasteel van Sinterklaas. De minimumleeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *