Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.107 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De politie is vanmorgen in een woning aan de Baroniehof in de Rijpelberg binnengetreden en heeft daar de geluidsinstallatie in beslag genomen. De bewoonster in aangehouden.
Om 6.15 uur kreeg de politiemeldkamer verschillende telefoontjes binnen van mensen die overlast hadden van keiharde muziek. Op het moment dat de agenten de straat in reden werden ze overspoeld door harde muziek van een radiozender. Op aanbellen werd niet open gedaan. Eerst werd geprobeerd het slot te openen met een slotenmaker. Dat lukte niet waarna een raam is ingeslagen. De bewoonster had zich verstopt op de badkamer. Ze is aangehouden en naar het bureau gebracht. De radio is in beslag genomen.

5 reacties:

Haha, wat een verhaal weer. Je zou maar zo iemand in de straat hebben wonen.

Beantwoorden

ik probeer mij er iets van voor te stellen,je zet de muziek keihard aan je bent volwassen je bezit of huurt een woning en je verstopt je op de badkamer,dat is gewoon treiteren boete’s opleggen,een volwassen persoon hoort rekening te houden met de omwonenden.

Beantwoorden

dom vrouwtje

Beantwoorden

Kan ook alleen maar in Helmond, geweldig.

Beantwoorden

Waarschijnlijk had die vrouw ook last geluidsoverlast door buren maar werd daar niets aan gedaan en dit was paybacktime denk ik.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *