Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.210 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanmiddag werd om 14.08 uur de brandweer gealarmeerd voor een brand in een flat aan de Van Galenstraat in Helmond Oost. Omdat de rook uit de bovenste ramen van de galerij kwam, werd op het ergste gerekend.
Bij aankomst van de brandweer (die enkele straten van de locatie gehuisvest is) bleek de brand in de berging onder de flat te zijn. Het is een korte maar hevige brand geweest. In de berging lagen diverse spullen opgeslagen.
Waardoor de brand ontstond is nog niet bekend. Er raakt e niemand gewond.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

 

4 reacties:

Dit is dus mijn flat he! 🙁 Hoorde het van de buren, dat de boel in de hens stond. Was zelf kiiiilometers van huis en maakte me onwijs zorgen om mijn hondje! “Gelukkig” waren het alleen de kelders deze keer.. Die overigens vorige week nog blank stonden :/ het is me wat..

Beantwoorden

@Elise op zaterdag 12 maart 2016 om 19:03:

Wat vervelend! Maar gelukkig geen gewonden of erger! Veel succes gewenst met de afwikkeling.

Beantwoorden

Woonpartners verwaarloosd deze flat. Is flink verouderd en moet degelijk gemoderniseerd of per direct gesloopt worden. In de plaats daarvan stoppen ze er arme studenten en jonge gezinnen met kinderen in tegen een veel te hoge huur. Deze brand is het zoveelste incident in korte tijd.

Beantwoorden

De bewoners kijken in het verlaagde kruispunt Henri Dunant.
De flats liggen aan de Deurnseweg, alleen voordeur om de hoek, van Galenstraat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *