Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.108 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Woensdagmiddag rond 4 uur vond er in de Rijpelberg een aanrijding plaats. 2 Auto’s botsten op de kruising van de Weg door de Rijpel en het Peelhof omdat de bestuurder van de ene auto geen voorrang verleende aan de andere auto die op de Weg door de Rijpel reed. Beide auto’s hadden daardoor materiële schade, niemand raakte gewond.
De bestuurder van de groene VW Passat die geen voorrang verleende, reed na deze aanrijding weg van de plaats van het ongeval. Vermoedelijk realiseerde de man zich op dat moment niet dat de Poolse kentekenplaat aan de voorzijde van zijn auto op de plaats van de aanrijding was achtergebleven. De politie kon de betreffende auto die dag niet meer traceren. Maar gistermiddag zag een wijkagent de betreffende auto in zijn wijk geparkeerd staan. De bestuurder heeft zich later die dag gemeld aan bureau om zich te verantwoorden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt omdat hij de plaats van het ongeval had verlaten zonder zijn identiteit bekend te hebben gemaakt. Dit levert hem een verkeersmisdrijf op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *