11reacties

Gratis kleding als je ’n kleine portemonnee hebt

Helmonders met een kleine portemonnee kunnen gratis kleding uitzoeken bij de kledingmarkt in Wijkhuis De Fonkel aan de Prins Karelstraat. Dat kan van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november tussen 09.00 – 12.00 uur en 13.00 – 16.30 uur. Dit geldt voor inwoners met een gemeentelijke inkomensverklaring en per brief zijn uitgenodigd. De kledingmarkt wordt ieder ½ jaar georganiseerd door Stichting Kringloopwinkel Helmond en de gemeente.

Tijdens de kledingmarkt is er iedere dag nieuwe voorraad. Ook kunnen er knuffels, boeken en spellen uitgezocht worden. Om de markt te kunnen bezoeken heb je een uitnodiging nodig. Wie geen uitnodiging ontving, maar wel een inkomensverklaring heeft, krijgt op vertoon van de inkomensverklaring ook toegang tot de kledingmarkt. 
Heb jij een laag inkomen maar nog geen inkomensverklaring? Die kún je aanvragen via www.helmond.nl/inkomensverklaring. Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Maak dan bijvoorbeeld een afspraak met de Formulierenbrigade van de LEV Helmond. Zij zijn telefonisch bereikbaar op (0492) 59 89 89 of per mail via [email protected].

In de reacties hieronder staat een update.