Buiten is het 18 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 88.271 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Maandag, dinsdag en woensdag worden er in Helmond militaire oefeningen gehouden. Die worden gehouden in het kader van opbouwen en bemannen van een militaire hulppost.
De oefeningen vinden plaats op grondgebied van particuliere eigenaren. Hierdoor heeft het overige verkeer er geen last, zo laat de gemeente weten. In totaal nemen 12 personen deel aan de oefeningen, zij worden logistiek ondersteund door 5 militaire wielvoertuigen. De militairen die hieraan deel nemen, staan onder leiding van de Commandant 11 geneeskundige Compagnie uit Arnhem.

1 reactie:

12 personen, meer militairen hebben we niet meer in Nederland die inzetbaar zijn, lijkt wel mei 1939, toen hadden we luchtbuks en ouwe fiets

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *