Buiten is het -1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.039 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een  blank vrouw van 44 jaar is sinds 21.15 uur vermist vanaf de Waterreelaan in Brouwhuis. Dat liet Burgernet om 21.47 uur weten.
Zij is 1.50 meter lang, heeft een stevig postuur en kort blond haar. Zij draagt een bril en een joggingbroek. Opvallend detail is dat zij geen schoenen draagt.
Mocht je haar zien of heb je info: benader haar niet zelf maar bel de politie op 112.

2 reacties:

De vermiste vrouw is weer terecht, dat laat Burgernet om 22:39 uur weten.

Beantwoorden

Ik vraag me dan weer altijd af hoe gevaarlijk zo’n vrouw eigenlijk was, en wat had ze gedaan? Omdat we deze kleine vrouw op bloten voeten niet zelf mochten benaderen? Vreemde ziekte? Gewapend? Ballen knijpster?

Zo laat op de avond kan je daar toch van schrikken als je je hond uit laat en er opeens een echte Helmondse Hobbit® voor je staat compleet woest uitgedost in trainingspak een blote voeten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *