Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De gisteravond aangehouden schutter ontkent dat hij vanuit zijn scootmobiel met een luchtbuks op konijnen schoot. Wellicht niet wetende dat het voorval is gefilmd door 2 minderjarige meiden. Dat liet wijkagent Johan Meeuwsen vanochtend weten.
Gisteravond rond 20.20 uur (Tweede Paasdag) meldden 2 getuigen dat deze 67-jarige man uit Beek en Donk ter hoogte van de Montgolfierstraat in Helmond Oost enkele malen zou hebben geschoten. Vervolgens was de man met zijn scootmobiel in de richting van het nieuwe kanaal gereden. Gewaarschuwde agenten keken in de omgeving naar hem uit en troffen hem aan op het Piet van Bokhovenpad. Hij had 2 dode konijnen en een luchtbuks bij zich.
De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De man kan een proces-verbaal tegemoet zien voor de Wet wapens en munitie en de Flora- en faunawet. De konijnen en het wapen zijn in beslag genomen.

4 reacties:

Voor wie het niet wist:
Mits je in bezit bent van een jachtakte, mag je alleen op konijnen schieten tussen 15 augustus en 31 januari van zonsopkomst tot -ondergang.
Dat en meer kun je lezen op http://www.allesoverjagen.nl/

Beantwoorden

Skietmobiel

Beantwoorden

ontkent t is toch zo duidelijk als wat toch..?

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Mafkees, als je dat durft, moet je er ook vooruit komen. Bahhh !!!

Beantwoorden
Peter En Tanja de Jongh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *