Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.686 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Net als vorig jaar wordt de Helmondse Koningsdag 2015 afgesloten met een vuurwerkshow in de kasteeltuin. Die show die op muziek is geschreven, duurt 15 minuten en wordt ondersteund door licht- en geluidseffecten. Deze vuurwerkshow op maandag 27 april start om 22:00 uur, iedereen is welkom.
De Wiel zal die avond van 21:15 uur tot 22:30 uur worden afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Deze wegafzettingen ter hoogte van Brasserie Kasteelpoort tot aan De Kegelbaan, zullen door verkeersregelaars gedurende de afzettingsperiode bemand worden.
De vuurwerkshow wordt ook dit jaar in opdracht van het Helmonds Oranje Comité georganiseerd door Helmond Marketing. Hieronder foto’s van de vuurwerkshow van Koningsdag 2014.

2 reacties:

Zo zeg, dat de bewoners aan de Wiel dat goed vinden……

Beantwoorden

Nou Halk,

In Helmond krijgen een hoop mensen blijkbaar een kick van dat rottige vuurwerk. Stoken, daar zijn ze hier gek op. Net als die gekke kermis, 2 keer per jaar gas erop. Verspilling van een hoop geld waar niemand om vraagt, los gezien van het lawaai en de stank.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *