Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar ­čś╗

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Mick van Hoof en Wilma van Hoof-Maas zijn zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontvingen de onderscheidingen vanwege hun jarenlange inzet voor Tafeltennisvereniging Stiphout. De uitreiking vond plaats in het kader van het 50-jarig jubileum van de vereniging. Burgemeester Elly Blanksma reikte de onderscheidingen uit.
Mick van Hoof heeft sinds 1977 tot heden een groot aantal vrijwilligerstaken vervuld bij Tafeltennisvereniging Stiphout (TTV Stiphout). Hij was bestuurslid van 1977 tot en met 1985 en wederom van 2011 tot heden. In de periode 1987-1988 heeft TTV Stiphout met de inzet van eigen leden een eigen accommodatie gerealiseerd aan de Braakweg. Mick behoorde daarbij tot de vaste bouwploeg.
Verder had hij zitting in een aantal landelijke commissies en werkgroepen om het landelijk niveau van het Nederlands tafeltennis te verhogen. Ook zette hij zich in bij nationale en internationale tafeltennistoernooien. Bijzonder gewaardeerd is zijn inzet voor de organisatie van de Wereldkampioenschappen in 1999.
Wilma van Hoof-Maas heeft al sinds 1971 een spilfunctie bij TTV Stiphout. In de jaren zeventig was zij (naast speelster) actief als bestuurslid. Sinds 1987 runt zij de kantine in de verenigingsaccommodatie. Samen met haar echtgenoot zet zij zich in voor de organisatie van toernooien en wedstrijden, met een regionaal, landelijk en soms internationaal karakter. Vanaf het midden van de jaren negentig co├Ârdineert zij het onderhoud in de verenigingsaccommodatie. Ook is zij co├Ârdinator van de keukenstaf tijdens de jeugdtrainingskampen. Zij regelt tijdens dit jaarlijks evenement het eten en drinken voor alle leden. Tot slot doet zij ook de inkoop van de verbruiksartikelen voor de vereniging en zorgt ze voor de clubkleding.
Ook buiten het tafeltennis zijn de heer en mevrouw Van Hoof maatschappelijk actief in Stiphout en Helmond. Zo zijn zij vanaf 1990 tot heden vrijwilliger bij de jaarlijkse Stiphoutse vlooienmarkt en zijn zij vanaf 1978 tot heden actief als vrijwilliger bij de stichting Helmondse avondwandelvierdaagse.
Onderstaande foto werd gemaakt door PressVisuals.com.

4 reacties:

Mooi om te zien !

Beantwoorden

Proficiat jullie hebben het echt verdiend.

Beantwoorden

Gefeliciteerd met de hele mooie onderscheiding !
Riny en Nancy Hermans

Beantwoorden

PROFICIAT
Op de juiste plaats terechtgekomen en ook nog in Stiphout of all places

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *