Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Een auto reed vanmiddag op de Traverse achterop een aantal stilstaande voertuigen waaronder een motor. Het bleek een kop-staartbotsing zonder lichamelijk letsel. De motor is afgevoerd.
Om 16.48 uur kwam de meldkamer met de melding ‘aanrijding met zware beknelling’. Die bleek onjuist. De aanrijding liep af met een sisser, zo meldde de fotograaf van dienst. Alle hulpdiensten, waaronder de opgeroepen traumahelikopter, werden direct afgeschaald. 
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

2 reacties:

Afgeschaafd? 😛

Beantwoorden

@D’n dieje op dinsdag 1 november 2022 om 20:49:

Het duurde ff, maar pas nu snappen we jouw reactie. 😿 We werden daarbij geholpen door een andere Helmonder die ons attendeerde op jouw reactie en wat die betekende. Laten we onze onwetendheid gooien op drukdrukdruk, anders komt het zo dom over. 🐱
Dank voor jouw alertheid! 😻 Het woord afgeschaafd werd nu veranderd in afgeschaald in onze tekst.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *