Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanochtend rond 05:50 uur werd een man op de Bakelsedijk aangehouden op verdenking van heling en/of diefstal van onder meer koperen kabels. De politie vermoedt dat die kabels (zie hun foto hieronder) recent werden gestolen. Daarom zijn zij op zoek naar de eigenaar die vervolgens aangifte kan doen. Dat draagt bij aan het straffen van de verdachte en om de schade te verhalen, aldus de politie op hun razend populaire Facebook.
Ben of ken jij de eigenaar, bel dan de politie op 0900-8844 en vermeld het registratienummer 2016102597.

In de reacties hieronder staan de updates.

2 reacties:

Update 1:
De auto waarin de man vanochtend vroeg werd aangehouden is een blauwe Renault Scénic. Dat liet wijkagent Jeroen Loohuis vanmiddag weten.

Beantwoorden

Update 2:
De eergisteren aangehouden verdachte heeft inmiddels een aantal zaken bekend met betrekking tot de kabel-/koperdiefstal. Ook zijn er nu de benodigde gedupeerden bekend bij de politie. Want zonder aangiftes geen zaak liet wijkagent Patricia van Dijk maandag nog weten. “Mooi werk” twitterde ze vanochtend.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *