Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.186 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Technisch dienstverlener Kuijpers neemt met ingang van januari Hultermans B.V. over, een bekende installateur in de regio Tilburg. Dit familiebedrijf uit Kaatsheuvel is gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiliging en industriële automatisering. Met de overname versterkt het Helmondse Kuijpers zijn regionale positie en maakt een meer complete dienstverlening aan de klanten van beide bedrijven mogelijk.
Oprichter en directeur-eigenaar Ad Hultermans stelt: “In 1989 ben ik het bedrijf samen met mijn vrouw Maria vanuit thuis gestart. Na bijna 30 succesvolle jaren is het tijd om het stokje over te dragen. Tijdens de afgelopen periode heb ik Kuijpers leren kennen als een toekomstgericht en persoonlijk bedrijf. Ik draag mijn mensen en klanten dan ook met vertrouwen over”.
De overname biedt Kuijpers de ruimte om regionaal verder te groeien vanuit de specialistische kennis van Hultemans. Kuijpers integreert de activiteiten van Hultermans binnenkort in de eigen vestiging in Tilburg onder leiding van vestigingsleider Jack Leijten. Ad Hultermans blijft de eerste periode van 2018 betrokken bij de overname en draagt zijn kennis en ervaring in het belang van zijn klanten en 25 medewerkers zorgvuldig over.
Ook Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Aukje Kuypers, algemeen directeur vindt: “Voor Kuijpers is de overname een positieve stap om de lokale verankering van de vestiging Tilburg verder te verstevigen. Met 12 vestigingen verspreid over Nederland is Kuijpers altijd in buurt. We snappen de lokale cultuur en zijn daar onderdeel van. Daarnaast profiteert de lokale markt van onze landelijke slagkracht en de specialistische kennis die we in huis hebben.”
Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1100 medewerkers en een omzet van 200 miljoen euro. Het bedrijf ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie en draagt daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. “Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren,” laat het bedrijf weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *