Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.290 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een 24-jarige Helmonder werd gisteravond om 20.20 uur onwel tijdens het uitverkochte Promised Land Festival in Leeuwarden. Op recreatiegebied De Groene Ster viel de combinatie van lachgas en alcohol vermoedelijk niet goed. Dat meldde de politie van die Friese stad vanochtend.
De Helmonder werd door hen overgedragen aan de aanwezige EHBO. Het is ons niet bekend hoe het nu met hem gesteld is. Woensdag liet een revalidatiearts nog weten dat lachgas niet zo onschuldig is als veel mensen denken…

6 reacties:

Had ie zelf ook wel kunnen bedenken lijkt mij ????

Beantwoorden

Gewoon laten liggen. Geen tijd meer aan verspillen

Beantwoorden
Angelo Klokgieter

Oud en wijs genoeg om dat zelf te kunnen bedenken. Lekker laten liggen!

Beantwoorden

Alle verzorgkosten zelf laten betalen, dan vergaat het lachen hem wel!!

Beantwoorden

Het lachen zal hem vergaan

Beantwoorden

Ze beseffen niet waar ze mee bezig zijn,experimenteren met drugs is super dom,als er een drug is die bevalt ga je naar de kloten daar kom je niet meer vanaf,en op latere leeftijd komen de geestelijke problemen,en waar ik ook zo veel moeite mee heb,zijn die afkick programma’s,hele gezinnen gaan eraan kapot en alles draait om die junk,en wat denk je als je ooit een operatie moet ondergaan,de narcose moet gevaarlijk hoog worden omdat je gewend bent geraakt aan die troep,leuke vooruitzichten voor die stoere gastjes.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *