Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.225 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Gisteravond behaalde het Helmondse Lavans de tweede plek in de race om de titel best presterende wasserij ter wereld. Een Hongaarse wasserij bleef hen net voor en won die prestigieuze internationale wasserij-award.
Lavans-directeur Hein Diks: “Ik ben trots! Tweede worden in een wedstrijd voor de beste wasserij van de wereld is een prachtige beloning.”

Van links naar rechts Tristan van der Waart, Hein Diks, Piet Heerkens en Michel Heerkens
Samen met 99 andere wasserijen uit de hele wereld was Lavans genomineerd door de internationale branchevereniging CINET. Een onafhankelijke jury en CINET beoordeelden de genomineerden op categorieën als kwaliteit, duurzaamheid, het businessmodel, de diensten en innovatie. De jury bleek vooral te spreken over hun duurzame én financieel sterke bedrijfsbeleid. De wasserij investeerde in tijden van crisis 10 miljoen euro in duurzame en moderne productieprocessen. Sinds 2012 werd zodoende een energiebesparing van 60% gerealiseerd.
In 1928 begon wasserij Wilhelmina. In 2005 werd de naam veranderd in Lavans en nu werken er bij dit familiebedrijf 200 mensen.

3 reacties:

Knap gedaan! Een mooi “helmonds” bedrijf op de wereldkaart gezet een zilveren medaille!

Beantwoorden

Een besparing van 60% in maar een paar jaar tijd is een enorme prestatie. Dit bedrijf geeft het goede voorbeeld door een schone was te koppelen aan een schoon milieu.

Beantwoorden

Proficiat!

Jullie kunnen er ook niets aan doen dat ik nog altijd de naam “De Braak” blijf gebruiken 🙂

http://helmondsport.webnode.nl/news/als-je-je-draai-hebt-gevonden-/

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *