Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.639 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 27-jarige inwoner van Helmond werd zondagavond aangehouden op de Rivierensingel omdat hij waarschijnlijk onder invloed van drugs een auto bestuurde. Hij bracht daardoor meerdere keren medeweggebruikers in gevaar.
Agenten zagen dat de man met zeer lage snelheid de Rivierensingel opreed, maar dat hij daarbij op de verkeerde weghelft terecht kwam. Hij reed enkele malen recht op tegemoetkomende auto’s af, waarvan de bestuurders alleen door snel uit te wijken een ongeval konden voorkomen.
Vervolgens stak hij ter hoogte van de Deurneseweg zonder op of om te kijken de kruising over. De Helmonder slingerde over de weg en reageerde totaal niet op een stopteken dat de politie hem gaf. Zelfs na het gebruik van zwaailicht en sirene door de politiemensen weigerde de man te stoppen. De bestuurder reed zich echter vast, waarna agenten hem uit de auto konden trekken om verder gevaar ter voorkomen.
Hij bleek zeer versuft te zijn en toen de man was overgebracht naar het politiebureau zakte hij in elkaar en ging hij steeds moeilijker ademen. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De Helmonder bleek zeer waarschijnlijk GHB te hebben gebruikt. Van de man werd bloed afgenomen en naar het NFI gestuurd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *