Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.217 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

“Dames en heren, deze trein rijdt niet verder dan Helmond omdat er een lichaam is gevonden tussen Helmond en Eindhoven.” Dat werd vanochtend door de NS omgeroepen. De politie onderzoekt ter plaatse de situatie.
Tussen Eindhoven en Venlo rijden sinds plusminus half 9 vanochtend geen treinen door de inzet van de hulpdiensten. Dat laat de NS weten. De extra reistijd is naar verwachting meer dan 60 minuten. De treinverstoring is naar verwachting rond 10.30 uur verholpen. Er rijden stopbussen tussen Helmond en Eindhoven.
Zodra we nadere info hebben laten we dat via updates hieronder weten.

2 reacties:

Update:
Er rijden inmiddels ook bussen tussen Brouwhuis en Helmond. Tussen Eindhoven en Helmond rijden inmiddels vervangende snelbussen. De extra reistijd is inmiddels teruggelopen tot 30 – 60 minuten. De treinverstoring is naar verwachting van de NS een uur later, rond 11.30 uur, verholpen.
Meer informatie inzake het gevonden lichaam is nog niet vrijgegeven.

Beantwoorden

Update:
De beperkingen tussen Eindhoven en Venlo als gevolg van inzet van hulpdiensten zijn voorbij. “De hulpdiensten zijn klaar, het treinverkeer wordt hervat” zo liet de NS enkele minuten geleden weten. Maar je moet nog wel rekening houden met een langere reistijd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *