Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.511 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisteren won het oecumenisch koor Lighthouse de tweejaarlijkse korencompetitie. Dat zevende Nationaal Middenkorenfestival werd georganiseerd door de stichting Code-Music en vond dit keer plaats in de Ontmoetingskerk in Nijmegen.
Na een verrassende start (een flashmob) zong het Helmondse koor 3 nummers die pasten bij het thema ‘Vol van verlangen’. De vakjury kende Lighthouse de eerste plaats toe met een ruim puntenverschil. Ook het publiek waardeerde hun optreden zodat ook de beker behorende bij de publieksprijs mee naar Helmond ging. De jury roemde de interpretatie van teksten, de koorklanken de samenhang tussen opstelling en muziek. Dirigent en pianist Arjan Mooij nam trots de prijzen in ontvangst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *