Buiten is het 13 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.509 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Omdat de autopapieren niet in orde waren, zorgden 3 Helmonders er onbedoeld voor dat ook hun vriend zijn auto moest achterlaten op het politiebureau. Dat liet de Limburgse politie gisteravond via Facebook weten.
De noodhulppatrouille van de politie Peel en Maas controleerde vrijdagochtend een auto waarvan het kenteken al sinds juli niet meer geldig was. In de auto, een nieuwer model Audi A3, zaten 3 jongemannen uit Helmond. Bij de controle in Meijel bleek dat het voertuig waarschijnlijk ook onverzekerd was. Het voertuig en de Helmonders moesten mee naar het politiebureau.
Op het bureau leverde het ongeldige kenteken een bekeuring op. De kentekenplaten werden vernietigd. Inzake de verzekeringskwestie werd een vordering gedaan. Dit betekent dat de Helmonders moeten aantonen dat de auto op het moment van de controle wél verzekerd is.
Toen alles op het bureau was afgehandeld, mochten de 3 jongemannen weer vertrekken. Het trio moest zelf vervoer regelen voor zichzelf en hun auto. Ze belden een vriend uit Helmond. Toen de politie de auto controleerde waarmee hun vriend kwam, bleek die auto eigendom van een fiscale wanbetaler. Na overleg met de Douane werd dat voertuig afgesleept.
Later op de dag werd de nummerplaatloze Audi door een autoambulance opgehaald. Mogelijk is het viertal daarmee ook mee terug naar Helmond gegaan.

1 reactie:

LOL

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *