Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.328 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Vice-premier en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher brengt woensdag 16 november een bezoek aan de PvdA in Helmond. Hij is kandidaat-lijsttrekker van de PvdA en komt naar onze stad voor een gesprek met PvdA-leden en belangstellenden.
Tijdens het gesprek wil Asscher (42) vertellen over zijn dromen en idealen voor Nederland en luisteren naar de zorgen, vragen en ideeën van de Helmonders. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant Inclusief aan het Montgomeryplein 6 en begint om 17.30 uur.
Zaterdag 22 oktober bezocht Diederik Samsom, de andere kandidaat-lijsttrekker voor de komende verkiezingen, de Cacaofabriek.

In de reacties hieronder staat update.

11 reacties:

Laat aub maar weg

Beantwoorden
Jeanny Van de Bogaard

Komt die flapdrol Helmond bevuilen? Laat weg laat weg die gast. Liegen, huichelen en onzin uitkramen is het enigste wat PVDA kan.

Beantwoorden

Aanvulling:
Wil je woensdag bij het diner in restaurant Inclusief aanwezig zijn, dan kun je je tot dinsdag aanmelden via [email protected] of [email protected]

Beantwoorden

Is het eten dan gratis want dan komen we wel….of moet je eerst lid worden van die organisatie?

Beantwoorden

@Twanneman op vrijdag 11 november 2016 om 09:00:

Drie maal is scheepsrecht:

*Flexwet (voor de intimi: wet werk en zekerheid) was een paradepaardje van Asscher; faliekant mislukt. 🙁

*Banenplan van Asscher; 600 miljoen zou voor 300.000 werklozen wat moeten betekenen; helaas ook hier (voor de intimi; die conclusie werd getrokken vlak voor het zomerreces van dit jaar) weer een mislukking. 🙁 🙁

*Dus nu zou het moeten lukken met het lijsttrekkersschap 🙂 🙂 🙂

Beantwoorden

@bertje op vrijdag 11 november 2016 om 15:11:

Als je geen lid bent, maak je weinig kans……

Quote van website pvdmaf-helliemond:

“Woensdag 16 november bezoekt Lodewijk Asscher Helmond. Tijdens een diner gaat Lodewijk graag met jou in gesprek over de toekomst van Nederland en neemt hij de tijd om de vragen te beantwoorden die je altijd al voor hem hebt gehad. Voor het diner wordt een selecte groep uitgenodigd van mensen die actief zijn bij verschillende maatschappelijke organisaties in Helmond en leden van de PvdA.”

Beantwoorden

De informatie over deze bijeenkomst is alles behalve duidelijk. Gisterenavond meldde de weblog dat iedereen aanwezig kon zijn bij deze bijeenkomst. Vandaag meldde ED.nl hetzelfde (in de papieren krant kon ik geen informatie vinden, misschien morgen). Inmiddels staat er op de weblog te lezen dat men zich moet aanmelden (hierover staat helemaal niets op ED.nl), terwijl de website van de PvdA Helmond zegt dat voor het diner een selecte groep uitgenodigd wordt. Wat is het nu?

Beantwoorden

Als ik erbij zou zijn, zou ik Asscher erop aanspreken dat bij bedrijven als Senzer niet de zorgvuldigheid is gewaarborgd die kwetsbare burgers van de overheid mogen verwachten.

https://www.nationaleombudsman.nl/system/files/bijlage/Rapport%202014120%20Oog%20voor%20mensen%20met%20een%20arbeidsbeperking.pdf

http://www.pestwerk.nl/

Beantwoorden

Ik zou hem niets vragen want ik mag niet met volle mond praten is mij geleerd en ik ga alleen maar voor het eten, de rest kan mij gestolen worden is toch allemaal opgeblazen lucht, dus nodig mij uit PvdA if you dare

Beantwoorden

@bertje zullen ze echt niet durven, denk ik!
Verkiezingen zijn in aantocht dus ze zoeken alleen gelijkgestemden lees meelopers of liever gezegd meewaaiers.
Ben benieuwd of ze het lef hebben je uit te nodigen…..

Beantwoorden

Hoe is het afgelopen?
Aan Bertje: Bobje ook nog meegenomen?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *