Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.973 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Een 49-jarige man uit Helmond is zaterdag rond 18.15 uur op een parkeerplaats aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout door agenten in de kraag gegrepen. De man wordt verdacht van het stelen van lood.
De politie kreeg kort voor de aanhouding een melding van een verdachte situatie waarbij een man op het platte deel van het dak van de Sint-Luciakerk aan de Hoofdstraat was gezien. De verdachte zou van het dak zijn gesprongen toen hij door getuigen werd betrapt. De gewaarschuwde agenten troffen de verdachte in de directe omgeving op een parkeerplaats aan en hielden hem aan. Op het platte dak van het kerkgebouw werden enkele afgesneden loodstrippen aangetroffen. De verdachte zit, na overleg met Officier van Justitie, vast op het politiebureau voor verder onderzoek.Hij wordt maandag voor de Rechter Commissaris in Den Bosch geleid.

3 reacties:

Hopelijk zetten ze hem nu echt even in het lood, zodat ie op rechte pad blijft

Beantwoorden

Is het al december?

Beantwoorden

Henri van Vonderen, de wijkagent in Mierlo-Hout, op Twitter:
“Zat. 18.00 uur koster en pastor Luciakerk, getuige van diefstal lood kerk. Beiden niet uit lood gelagen, denken sacristie en bellen politie waarna verdachte werd aangehouden en met het lood in de schoenen de diefstal opbiechtte, waarbij veel schade werd aangericht.”

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *