Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Maikel Gilsing sleepte onlangs de titel ‘MBO Uitblinker ROC Ter AA’ in de wacht. Deze twintigjarige die in Mariahout woont, maar in Helmond naar school gaat, zal zijn school in oktober bij de landelijke MBO Uitblinker verkiezing vertegenwoordigen. Maikel over zijn uitverkiezing: “ik vind het een mooi compliment.”
Uitblinkers zijn mbo-studenten die zich op school, tijdens stage of op een andere manier hebben onderscheiden. Maikel werd gekozen vanwege zijn bijzondere prestatie op zijn stageadres. Hij volgt een BBL-opleiding Allround Machinebouw bij ROC Ter AA en loopt 4 dagen per week stage bij Vlisco.
Wil je meer over Maikel weten, kijk dan hier. Wil je op hem stemmen om zijn kansen op de landelijke titel te vergroten, dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *