Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een 18-jarige Helmonder is zaterdagavond in zijn woning opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een automobiliste en het vernielen van haar auto eerder die avond in zijn woonplaats.
Rond 20.30 uur reed de 53-jarige automobiliste uit Helmond vanaf de Brandevoortseweg de Stepekolk-Oost in. Hierbij moest ze remmen voor een voetganger die plotseling overstak. Toen de vrouw de voetganger passeerde hoorde ze een harde klap tegen het dak van haar auto. Ze stopte en sprak de man hierop aan, waarop deze naar haar toe kwam en haar in het gezicht sloeg. De vrouw viel door de klap op de grond. Ook zou de man een deuk in haar auto hebben geschopt. Vervolgens is hij weggelopen. De gewaarschuwde politie kon de verdachte later die avond in zijn woning aanhouden. Na verhoor op het politiebureau is hij zondagmiddag in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgesteld dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

5 reacties:

Moete ok nie doen hèh!, stoppuh en verhaal gaan halen, voor hetzelfde geld had hij haar harder toegetakeld of een wapen gebruikt!

Beantwoorden

Zo mooi dat je daarna gelijk weer op straat mag, mensen slaan en vernielen is alleen hooguit een boete in het mooie Nederland haha.
Wat schaam ik me voor dit land, dat de sharia maar snel ingevoerd mag worden, dat is een beter alternatief dan dit pamper rechtsysteem.

Beantwoorden

Volgende keer rijdt ze gewoon door, neem ik aan, had ze maar niet moeten remmen

Beantwoorden

Je moet volgens mij als eerste gewoon stoppen voor een auto en als je dat niet doet en die auto moet voor je remmen dan heb je als voetganger van de auto af te blijven.

Beantwoorden

ze krijgen hier in nederland veeeeeel te weinig straffen daarvoor t zelfde voor de inbrekers

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *