Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.099 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Een 30-jarige Helmonder is dinsdagmiddag op het toilet aangehouden voor poging tot doodslag. Hij reed kort daarvoor met zijn auto bewust in op een stadswacht.
Vanwege een op de Kluisstraat in het centrum foutief geparkeerde auto, schreef 1 van de stadswachten een parkeerbon uit . Op dat moment kwam de eigenaar van de auto toegesneld. De bestuurder begint hierop de stadswacht voor alles en nog wat uit te schelden.
De verdachte stapte vervolgens in zijn auto en reed vol gas in op deze ambtenaar. De stadswacht kon nog net op tijd wegspringen om een aanrijding te voorkomen.
Terwijl de politie aanrijdend was, zagen de stadswachten deze man iets verderop een pand binnengaan aan de Molenstraat. Toen politieagenten de man wilde aanhouden bleek deze zich verstopt te hebben op het toilet. De man werd uiteindelijk aangehouden en moet na een nacht vastgezeten te hebben eerdaags ter zitting verschijnen.

7 reacties:

Die vent heeft heeft overal schijt aan,
maar die wordt door de politie even mooi te kakken gezet. 🙂

Beantwoorden

Wat een loser zeg, of in dit geval een schijtert

Beantwoorden

Het liep hem dun door z’n broek.
Gelukkig is het goed afgelopen met die Stadswacht, en krijgt hij een flinke douw van de Rechter.
Niet laten gaan na een nachtje cel, maar snelrecht toepassen.
( Maar goed dat is één van die makkes in Nederland)

Waarschijnlijk taakstrafje, of groot gedeelte voorwaardelijk.

Beantwoorden

Duidelijk iemand met het IQ van een aardappel. En dan heb ik het over die stadswacht. Welke debiel zet zijn leven op het spel voor zo’n foutgeparkeerde tokkie? Ga lekker op de stoep staan en laat zo’n aso lekker wegrijden. Keertje glimlachen en zwaaien en vervolgens die boete afmaken en opsturen. 🙂

Beantwoorden

Beantwoorden

Weer een lege plek in de stad, zijn we nog trots op ook….. zo te zien/lezen in blauw tweetje.

Beantwoorden

Die vent was gewoon pislink, maar ik word strontziek van dat soort. Bah bah!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *