Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.326 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie arresteerde woensdag 30 april op de Atletieklaan in Eindhoven een 32-jarige man zonder bekend woonadres omdat hij daar een 17-jarige Helmonder met een mes zou hebben bedreigd.
Rond 13.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat iemand bij een bouwplaats op de Atletieklaan geprobeerd had gereedschap weg te halen. De verdachte was betrapt door medewerkers van het bouwbedrijf, waarna hij één van hen met het mes zou hebben bedreigd. Daarna was de man weggelopen. Gewaarschuwde agenten zagen hem bij een geparkeerde auto staan en hielden hem aan. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1 reactie:

De zaak is al afgesloten te weinig bewijsmateriaal ben een kennis van de 17jarige jongen heeft bericht binnen gehad is geseponeerd

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *