Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vandaag rond 12.00 uur een 38-jarige man uit Helmond in zijn woning aan. Het vermoeden bestaat dat hij de dader is geweest van een steekincident vorige maand.
Op vrijdag 23 mei kreeg de politie namelijk rond 20.30 uur een melding van een steekincident aan de Jan Stevensstraat. Een 43-jarige man uit Helmond werd toen in of nabij de woning, waar hij op visite was, in zijn linker been gestoken. Hierna liep de dader weg. Meerdere ooggetuigen zagen de verdachte na het incident wegrennen. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *