Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.226 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Er is een blanke man van 48 jaar vermist, zo laat Burgernet zojuist weten. In welk deel van Helmond dat is, werd niet gemeld.
Hij heeft een fors postuur en is 1,90 meter lang. Op zijn arm en nek zit een tatoeage. De man draagt een zwarte trui met doodshoofden en een grijze sportboek. Zie je hem en/of heb je tips, dan vraagt de politie of je nu 112 wilt bellen.

In de reacties hieronder staan updates.

3 reacties:

Vermist of “vermist”?

Beantwoorden

Update 1:
De vermiste man is aangetroffen.

Beantwoorden

Update 2:
Deze Burgernetactie werd woensdag om 18.20 uur opgestart na de vermissing van deze 48-jarige man. Hij was eerder die dag in verwarde toestand weggelopen en nog steeds niet terecht.
Al snel nadat deze actie was opgestart, kreeg de politie een melding binnen dat iemand de verwarde man had zien lopen in de richting van de Diemenstraat in Helmond Oost. De politie is naar aanleiding van deze tip ter plaatse gegaan en trof hem in die straat aan. Hij is vervolgens weer teruggebracht naar de instelling waar hij verblijft.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *