Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

1reactie

De politie hield vanochtend in Helmond een 52-jarige man uit Beek en Donk aan voor het doen van een valse 112-melding. Agenten werden om 09:00 uur naar de Pastoor van Leeuwenstraat in de Binnenstad gestuurd voor een steekincident. Daar zou een persoon in kritieke toestand liggen met steekwonden in zijn borst. Bij aankomst troffen zij op die locatie geen slachtoffer aan. Daaropvolgend onderzoek bleek dat de verdachte recent meerdere valse meldingen heeft gedaan. De man is ingesloten op het politiebureau en wordt verhoord.
Een valse 112-melding doen is strafbaar en kan een taak- of gevangenisstraf opleveren. De politie: “Iedere melding nemen wij uiterst serieus. Het doen van een valse 112-melding heeft grote gevolgen. Agenten die ter plaatse komen, zijn niet inzetbaar voor een werkelijk incident elders. De politie ziet het doen van een valse melding, of misbruik van 112, als een misdrijf en neemt dit erg serieus.”

1 reactie:

Mmm, weird.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *