Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.009 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 66-jarige man wordt vermist vanaf het Elkerliek ziekenhuis op de Wesselmanlaan. Hij heeft zijn rechter arm in blauw gips. Dat laat Burgernet zojuist weten.
Het is een blanke man van 1.85 meter, slank en met kort donker haar. Hij draagt een korte geruite broek en een donker shirt.
Zie je hem of je meer informatie, bel dat nu 112.

2 reacties:

De man is nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder. Heb je meer info, bel dan 0900-8844.

Beantwoorden

De vermiste man is terecht na melding van alerte burger
De gistermiddag gestarte Burgernet-actie is succesvol gebleken. In het afsluitbericht aan het eind van de middag werd gemeld dat de man nog niet terecht was. Iemand die het bericht had gelezen, meldde later op de avond de vermiste man gezien te hebben. Hierdoor is de man aangetroffen en is hulpverlening voor hem ingesteld. Dat meldde Burgernet vanmiddag.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *