Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 25-jarige man uit Helmond werd vannacht om 04.10 uur door de politie aangehouden op de Grevelingen in Brouwhuis. De surveillerende agenten zagen de man iets weggooien in de daar gelegen struiken toen hij de politie zag. De man werd daarop staande gehouden en gingen de agenten op zoek naar het voorwerp dat in de struiken was gegooid.
Het bleek om een lege tas te gaan en daarnaast nog eens 3 messen. Omdat hij de messen weggooide werd hij aangehouden voor verboden wapenbezit. De messen zijn in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en is hier tegen hem proces-verbaal opgemaakt. In de loop van de ochtend werd de man heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *