Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie heeft zaterdagavond 7 juni een 43-jarige Helmonder aangehouden voor een woning in het centrum.
Wat eerder op de avond kwam de man naar de woning waar een bekende van hem woont. Deze 41-jarige man was op dat moment, samen met wat vrienden en bekenden, voor de woning aanwezig. De 43-jarige Helmonder zou de andere man met het mes hebben bedreigd en stekende bewegingen in zijn richting hebben gemaakt. Het slachtoffer wist de man echter vast te pakken en daarop ontstond een worsteling waarbij beiden op de grond vielen. De 41-jarige man liep daarbij enkele lichte snijwonden op. De 43-jarige verdachte raakte gewond aan het hoofd. De gealarmeerde politie kon de man even later aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

3 reacties:

Hoort de bloemenbuurt ook al bij het Centrum? Dacht dat dit stukje Helmond bij Helmond-Oost hoorde. Of zijn er meer steekincidenten geweest gisterenavond?

Beantwoorden

@Ad op zondag 8 juni 2014 om 14:39:

Of er in Helmond zaterdagavond meerdere steekincidenten waren, weten we niet. Het hier genoemde incident was om 21.45 uur op de Broekwal en dat is inderdaad in Helmond-Oost. Dat liet wijkagent Johan Meeuwsen desgevraagd weten. Een foutje van de persvoorlichting van de politie. Maar goed dat er nog Helmonders zijn die hun ogen en oren goed de kost geven. Jij was getuigen of erbij betrokken of …?
De aangehouden verdachte wordt morgen voor de rechtbank geleid. Politie doet verder onderzoek.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 10 juni 2014 om 11:48:

In antwoord op je vraag: nee, nee, toevallig reed ik daar toen politie de zaak had afgezet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *