Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.191 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Bij een uit de hand gelopen ruzie in een woning aan de Beelsstraat in de Binnenstad raakte een 28-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats lichtgewond. Hij werd tijdens een ruzie gestoken en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een 29-jarige man, eveneens zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden
Rond 04.25 uur vannacht kreeg de politie een melding van een conflict in een woning waarbij ook gestoken zou zijn. Bij de woning troffen toegesnelde agenten de gewonde man aan. Hij had een steekwond in zijn bovenbeen. De ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwonding werd geholpen. Hij mocht even later het ziekenhuis weer verlaten. In de woning was de dader nog aanwezig en werd door de politie aangehouden. De man zit vast voor verder onderzoek.

3 reacties:

zeker een ,,verwarde man,,

Beantwoorden

Lopen er toch voortaan veel mensen rond zonder vaste woon of verblijfplaats.

Beantwoorden
Huub van der Weijden

@Huub van der Weijden op zondag 5 augustus 2018 om 11:32:

Het gaat toch zo goed in dit land?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *