Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Met de aanhouding van een 54-jarige Helmonder denkt de politie mogelijk 4 straatroven te hebben opgelost. Die straatroven werden allemaal in Helmond en binnen 1 week gepleegd. De man sloeg toe bij 4 dames in de leeftijd van 25 tot 61 jaar.
Zijn rooftocht begon op vrijdag 22 juli op de Beelsstraat met de beroving van een handtas van een 61-jarige vrouw. Bij deze beroving kwam de vrouw ten val en brak ze haar schouder.
Op 25 juli werd een telefoon uit de handen gegrist van een 33-jarige vrouw in de Azalealaan. Een dag later sloeg de straatrover toe op de Generaal Snijderstraat. Daar trok hij met geweld een telefoon uit de handen van een 25-jarige vrouw. Zij moest na een worsteling op de grond haar telefoon loslaten. Tenslotte werd op donderdag 28 juli een 54-jarige vrouw op de Willem Prinzenstraat beroofd van haar telefoon. Bij deze beroving gebruikte de verdachte behoorlijk wat geweld, waarbij hij de vrouw op de grond gooide en haar telefoon afpakte.
Straatroof is het afpakken van andermans spullen op de openbare weg, waarbij de dader geweld gebruikt tegen het slachtoffer. Denk bijvoorbeeld aan tasjesdieven, maar ook aan een gewelddadige beroving in een portiek. “De impact van straatroof op het slachtoffer is groot”, zo laat de politie weten.

2 reacties:

Levenslangs vast zetten. Die oudere van tegenwoordig 😅

Beantwoorden

Totale mongool. Wanneer gaan we dit soort eens met naam en adres in lokale media noemen. Er moet online database komen, die bijhoudt waar ze uithangen en wat ze uitspoken.
Dat is toch niet teveel gevraagd?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *