Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

De politie hield gistermiddag rond 15.20 uur een 23-jarige Helmonder aan in zijn woonplaats. De man wordt ervan verdacht dat hij op zaterdag 12 augustus bij een jonge vrouw een deel van het haar afknipte.
De vrouw zat in een trein van Eindhoven in de richting van Venlo. Op een gegeven moment ontdekte zij dat een deel van haar haren afgeknipt was. De vrouw deed aangifte en daarop werd door de politie een onderzoek opgestart. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

In de reacties hieronder staat een update.

10 reacties:

Hopen dat ze hem kaalplukken, zieke ziel

Beantwoorden

Hoelang mag hij dit nog blijven doen…en wanneer wordt hij nou eens echt gestraft zodat hij nooit meer dit bij vrouwen / meiden doet.????????

Beantwoorden

Update:
Niet de eerste keer dat deze lustknipper hiervoor werd opgepakt
Deze man werd al meerder malen aangehouden voor het afknippen van haar of een poging daartoe. Dat bevestigde zojuist de politiewoordvoerder aan ons.
Het eerste incident stamt uit juni 2015. Toen werd de Helmonder aangehouden in een winkel aan de Demer in Einhoven als hij probeert om bij verschillende jonge vrouwen de haren af te knippen. In maart 2016 wordt de man aangehouden als hij op de Helmondse voorjaarskermis wederom bij een jonge vrouw een deel van haar haren probeert af te knippen.
In februari van dit jaar werd er bij een vrouw op het station in Eindhoven een deel van haar haren afgeknipt toen ze daar op een bankje zat. Ze doet aangifte en op basis van camerabeelden wordt dezelfde man aangehouden. Toen de politie bezig was met het onderzoek naar dat incident blijkt dat er op 10 december 2016 ook al bij een vrouw op het station in Eindhoven een deel van haar haren is afgeknipt. De man wordt ook hiervan verdacht.
De politie liet in februari weten dat de man professionele hulp ontvangt voor zijn problematiek.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 23 augustus 2017 om 12:02:

Ja klopt maar niet hard genoeg ervoor gestraft ppff wat wil 40 uur nou voor zn iemand zeggen hij lacht zich rot en denkt dat hij gewoon verder kan gaan…ik hoop echt dat hij nou heel zwaar gestraft wordt????

Beantwoorden

Nu nog een naam???

Beantwoorden

Hoe ziek moet je zijn. Hij zal thuis wel een album aangelegd hebben met zijn “triomfen”, misschien zelfs wel gerangschikt naar kleur??

Beantwoorden

Tis te hopen dat ze hem hebben de idioot het zou de mijne zijn als ik het zou zien ✂

Beantwoorden

De politie blijft maar zeggen dat op de kermis hij geprobeerd heeft mijn haren af te knippen maar er is zelfs bewijs dat t dus wel afgeknipt is.. beetje slecht politie.! Maar de naam mag best eens bekend gemaakt worden want dan zijn de mensen op zn hoede..!!

Beantwoorden

Dit draaideur criminelen word tin ons knettergekke linkse landje nauwelijks aangepakt..als het al tot een zaak komt wordt meneer aan alle kanten goedgepraat en verontschuldigd en “straft” de ver van de burgerij afstaande rechter mondjesmaat met kleuterstrafjes als foei en niet meer doen.
als deze dwaas een baan heeft kan ie flink betalen en anders zet zijn uitkering maar stil..wedden dat dat gewoon werkt bij dit soort lamstralen ?
Maar nee, d66 en groenlinks en pvda willen pamperen en nathouden..totdat een slachtoffer het neit lange rpikt en hem terugslaat…dan is ons juridische elite systeem geschokt en tredt d epolitie ineens heel vlot en snel en voortvarend op met grootse arrestatie voorarrest verlenging en hoge strafeisen. “dat moeten we niet willen”…

Beantwoorden

Bij deze gast moet ik sinds het eerste bericht al denken aan de X-Files personage Donald “Donnie” Pfaster als ik er over lees, groot vermoeden dat deze personage een rol model is (geweest) voor deze persoon…

http://x-files.wikia.com/wiki/Donald_Pfaster

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *