Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.656 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vandaag een Helmonder aan na het aantreffen van een hoeveelheid drugs in een woning in augustus van dit jaar.
Na een inbraakmelding bij een woning in Mierlo-Hout op 16 augustus gingen agenten poolshoogte nemen bij het pand. Ter plaatse werd niemand aangetroffen. In de woning vond de politie ongeveer 270 gram hennep en ruim 120 Xtc-pillen. De drugs zijn in beslag genomen. Binnen het onderzoek kwam een 34-jarige Helmonder naar voren die destijds tijdelijk in de woning verbleef. De politie was op zoek naar de verdachte. Hij meldde zich maandag zelf op het politiebureau, waar hij werd aangehouden. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *