Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vanochtend rond 9.00 uur een 24-jarige Helmonder aangehouden op het politiebureau aan de Kasteel Traverse.
Op zondagmiddag 4 mei kreeg de politie een melding dat er op de Hindestraat een aanrijding was gebeurd. Een 47-jarige Helmonder reed daar op zijn snorfiets en daarbij zou hij de zijspiegel van een tegemoetkomende auto hebben geraakt. Daarbij raakte niemand gewond, maar de automobilist keerde zijn auto en reed vervolgens van achteren in op de snorfietser. Deze viel en werd meters meegesleept over de weg. Uiteindelijk stopte de automobilist. Hoewel de snorfiets zwaar beschadigd was, raakte de 47-jarige man slechts licht gewond. De automobilist zou hem vervolgens nog verbaal met de dood bedreigd hebben en vervolgens ging hij er vandoor. De verdachte meldde zichzelf na onderzoek door de politie dinsdagmorgen zelf op het politiebureau. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *