Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.692 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Agenten hielden gisteravond in Nuenen een 45-jarige man uit Maarheeze aan. Hij wordt verdacht van een bedreiging met een vuurwapen eerder die avond in de straat van zijn ex-vrouw in Helmond.
Na een melding van een bedreiging met een vuurwapen ging de politie poolshoogte nemen. Ter plaatse zou een vriend van een vrouw uit Helmond rond 20.15 uur op de in de Wolfsstraat in de Binnenstad bedreigd zijn met een vuurwapen. Dit zou gebeurd zijn door de ex-man van de vrouw.
De politie ging op zoek naar de verdachte en zag deze over de Lieshoutseweg in Nuenen rijden. De man stopte op verzoek van de agenten en werd daar vrijdagavond rond 20.40 uur aangehouden. De bestelbus van de verdachte is in beslag genomen voor verder onderzoek. De agenten troffen ook een vuurwapen aan. Ook dit is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.
De politie weet dat er tijdens de bedreiging op de Wolfstraat mensen op straat waren en wil graag met deze personen in contact komen. Ben je vrijdagavond 30 december rond het tijdstip van het incident op straat geweest, neem dan even contact op met de politie via 0900-8844. Ook al denk je zelf mogelijk niets relevants te hebben gezien. Ook dat kan van belang zijn voor het onderzoek, al is het maar om bepaalde zaken uit te sluiten.

1 reactie:

Die Wolfstraat blijft altijd een straatje waar ik niet graag kom.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *