Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie heeft zaterdagochtend rond 1.30 uur op het politiebureau in Helmond een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man meldde zichzelf op het bureau en gaf aan verantwoordelijk te zijn voor zeker 11 inbraken en diefstallen.
Naast een woninginbraak in Helmond, bekende hij een bedrijfsinbraak in Deurne. In die plaats zou hij verder vier bromfietsen en een fiets hebben gestolen. Naar eigen zeggen was hij ook betrokken bij vier auto-inbraken in Deurne. In meerdere gevallen kwam zijn verklaring overeen met de aangiftes. De man verklaarde zijn leven te willen beteren en hulp te willen krijgen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

3 reacties:

ja het word koud buiten en hebben onderdak nodig en nu willen ze zogenaamd hulp,,en krijgen het ook nog ,ook

Beantwoorden

ze kunnen beter de oudjes helpen die van n paar dooi rotcenten moeten zien rond te komme lot die snotpin mar gon werke en hard ook

Beantwoorden

Nog een idee: Taakstraf en dan buiten minimaal 8 uur per dag en geen winterkleding maar zomerkleding want vergrijpen zijn in de zomer gebeurt:)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *