Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.660 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Rond februari vonden er plotseling een groot aantal diefstallen van accu’s plaats. Die accu’s horen bij ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) camera’s van het bedrijf ARS T&TT. De diefstallen vonden plaats in Helmond, Eindhoven en Nuenen. Onderzoek wees uit dat er van november 2014 tot 10 juli 2015 in het totaal 189 diefstallen plaatsvonden.
Team Recherche Peelland in Helmond kon hiervoor een 30-jarige verdachte in Schijndel laten aanhouden. Hij bekende vervolgens 30 diefstallen. Buiten de strafrechtelijke straf die hij naar alle waarschijnlijkheid gat krijgen, zal het bedrijf ARS waarschijnlijk een schadevergoeding van hem eisen.
Het bedrijf spuit de accu’s tegenwoordig, om opsporing te vereenvoudigen en kopers te laten weten dat deze van diefstal afkomstig zijn. De politie heeft het onderzoek nog niet afgesloten en onderzoekt de overige diefstallen.

4 reacties:

Waren jullie er ook geen kwijt Gladys Bodeutsch?

Beantwoorden

@John van Lierop op donderdag 23 juli 2015 om 20:33:

Ja maar zelfs twee complete camera’s
Maar niet hier in de buurt

Beantwoorden

@Gladys Bodeutsch op donderdag 23 juli 2015 om 20:36:

Oh oké…ik dacht…je weet nooit!

Beantwoorden

Thanks

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *