Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.626 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 27-jarige Helmonder kreeg gisteren via snelrecht 409 euro boete omdat hij eerder die dag een agent voor racist had uitgemaakt. Die belediging volgde nadat hij met zijn brommer betrapt werd toen hij over de speelplek op de Helmstraat in ’t Haagje reed. Dat meldde Henny Gehem, de wijkagent in Helmond West.
Een impressie:

In Nederland worden iedere dag gemiddeld 8 agenten ernstig beledigd. Dat blijkt uit cijfers die het AD vorig jaar opvroeg bij de politie. Dat aantal is al jaren stabiel.

2 reacties:

😂

Beantwoorden

Hahaha, die henny. Komt die tekening uit jouw procesverbaal? Hahaha!
We zijn blij met jou, bijna iedereen in ’t haagje was wel een keer de sjaak, maar de miste zijn tog wel blij met jou en jou collega’s. Hopelijk letten jullie ook goed op bij de kinderen bij dat nieuwe sportveld.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *