Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 46-jarige man uit Bakel kreeg gistermiddag een boete van 350 euro voor het beledigen van een politieagent.
De man was het oneens met het uitschrijven van een verkeersboete. Die boete kreeg hij wegens fout parkeren op de Bernadettestraat nabij een basisschool in Helmond-Oost. Toen hij de agent beledigde, werd hij op de bon geslingerd.
Een impressie:

De politie controleert regelmatig het parkeergedrag bij de basisscholen. Om voor alle weggebruikers de verkeerssituatie veilig te houden, is het belangrijk dat automobilisten op de juiste wijze parkeren. Zeker bij basisscholen omdat daar veel jonge kwetsbare verkeersdeelnemers zijn en het rond de ingang van scholen vaak erg druk is met voetgangers en fietsers.

1 reactie:

Weer een lekker rustig middagje voor heren om rapportje uit te typen (gelet op hun typevaardigheid overall toch weer 2 1/2 uurtje) hoeven ze geen echte boeven te vangen. Of beledig ik ze nu ook 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *