Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 31-jarige vrouw en een 32-jarige man zijn in hun woning in Helmond aangehouden. Ze worden verdacht van heling van gestolen kleding. Eerder op de dag vernam de verkoper van een kledingzaak aan de Vondellaan dat exclusieve merkkleding, in de regio alleen bij hen te koop, bij een particulier in Helmond ook te koop werd aangeboden maar dan voor een veel lagere prijs. De verkoper nam daarop contact op met de politie aangezien er eerder, namelijk op 27 mei, bij een inbraak in de kledingzaak een partij kleding was gestolen.
Aan de hand van het voorgaande verhaal en op basis van verzamelde informatie had de politie een vermoeden om welk adres het ging. De politie bracht vervolgens een bezoekje aan het adres. Eenmaal binnen gelaten troffen de agenten meerdere tassen aan met daarin nieuwe kleding, voorzien van kaartjes. Het ging om de eerder genoemde exclusieve merkkleding. Daarop werd de rechter-commissaris ingelicht en deze gaf toestemming voor een huiszoeking. De politie heeft vervolgens meerdere spullen waaronder kledingstukken en geld in beslag genomen. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *