Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.302 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling in het uitgaansgebied. Het slachtoffer, een 24-jarige Tilburger, ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. In verband met deze zaak hield de politie 2 mannen (19 en 46 jaar oud) aan uit Geldrop en Veghel.
Het slachtoffer zou op gisteren in de nacht rond 03.30 uur op straat aan de Steenweg mishandeld zijn. De man raakte daarbij dusdanig gewond dat hij niet meer aanspreekbaar was. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is zorgwekkend. Kort na de mishandeling zijn de 2 verdachten opgepakt in een woning in Helmond. Zij zijn ingesloten.
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien? Heb je foto’s of videobeelden van het incident? De politie vraagt dan om contact met hen op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Je kunt ook een tipformulier invullen.

5 reacties:

Meer dan treurig…..om moedeloos van te worden.

Beantwoorden

Wat gebeurd er toch allemaal niet normaal meer beterschap voor het slachtoffer

Beantwoorden

hangen toch camera s niet normaal meer sterkte hoop dat ze de dader (s)snel te pakken hebben

Beantwoorden
Jacqueline van Schaijk

Sjonge jonge jonge wa is er laats toch allemaal raak hier in helmond… beterschap

Beantwoorden

Verschrikkelijk, sterkte voor het slachtoffer

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *